2017-08-22 11:33:56• hírek • Kocsis Zoltán

Egykori legendás csatár kezei közé került a szatmári középpályás

Az olasz második osztály újoncánál, a Venezia csapatánál folytatja pályafutását Sergiu Suciu. Velencében egy igazi legenda, Filippo Inzaghi a szatmári középpályás edzője.

A 27 éves, szamoslippói középpályásnak a Venezia immár a kilencedik olasz csapata. A Torino utánpótlásában pallérozódott, onnan került sorra kölcsönbe a Legnanóhoz, a Gubbióhoz, a Juve Stabiához, a Crotonéhoz, a Leccéhez, a Cremoneséhez, majd tavaly nyáron végleg a Perderone csapatához. Itt 34 mérkőzésen lépett pályára a 3. osztályban, ennek „jutalma” a velencei szerződés. És az, hogy visszatérhet a második osztályba, ahol korábban már 70 alkalommal pályára lépett. Az élvonalban kétszer szerepelt a Torino színeiben: 2009-ben és 2013-ban.

A Venezia csapatát 2016 nyara óta Filippo Inzaghi vezeti. Az egykori csatár a nemzetközi labdarúgás igazi legendája: világbajnok, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, többszörös olasz bajnok, Klubvilágbajnokság és Európai Szuperkupa-győztes. Négy évet húzott le a Juventusban (1997-2001 között), majd tizenegyet a Milanban (2001-2012). Edzőként megbukott a Milan kispadján, majd idén 12 év után visszavezette a Veneziát a második vonalba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: